Garažna i industrijska segmentna vrata

Garažna segmentna vrata se izrađuju prema meri otvora. Način vođenja zavisi od konfiguracije unutar objekta i može biti standardno, za visoke tavanice, za niske tavanice, vertikalno i pod kosinom.

Vrata su rađena od specijalnih sendvič panela, 40 mm debljine, sa termoizolacijom između i posebno dizajniranim načinom savijanja čime su prsti zaštićeni od uštinuća. Paneli su među sobom povezani sa šarkama sa točkićima koje omogućavaju da se vrata kreću lako i bez buke.

Postoje dve vrste dizajna panela: Utisnute kasete ili utisnute linije koje daju atraktivan i moderan izgled. Boja je standardno bela, ali je isto tako možete birati po RAL karti ili izabrati imitaciju drveta. Na zahtev moguća su integrisana vrata za prolaz pešaka, tzv. „vrata u vratima“. Moguće je isto tako instalirati panele sa prozorima ili ventilacionim otvorima. Svaka vrata se mogu pokrenuti ručno i to veoma lako uz pomoć kompjuterski balansirane torzione opruge. A isto tako nudimo Vam i preporučujemo daljinsko upravljanje koje možete aktivirati bez izlaska iz kola.

U setu za daljinsko upravljanje dobijate dva daljinska upravljača sa sigurnosnim „plivajućim“ kodom. Karakteristike motora:

LiftMaster 

ML4000
Plafonski motor za rezidencijalnu upotrebu 800N "T" vodilica - lanac
230-240 V
375 W
Brzina otvaranja 15 cm/ sekLM60
Plafonski motor za rezidencijalnu upotrebu 600N
230-240 V
100 W
Brzina otvaranja 15 cm/ sek

 

 

 

 

 

Dezeni Galerija slika
Liftmaster motor
Dezen linija
Dezen kaseta